21/06/2016

Over ons

cropped-ipad-macbook-family.png
LAAT UW SMARTPHONE, TABLET OF PC REPAREREN

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel uw toestel laten repareren. U kunt hiervoor zelf kiezen wat u het beste uitkomt. U kunt uw telefoon verzenden naar onze werkplaats, of u brengt het langs in een van de servicepunten. Vervolgens krijgt u bericht wanneer u het toestel gerepareerd op kunt halen. Veel reparat
ies kunnen wij binnen 48 uur voltooien. Maakt u een afspraak? Dan kunt u er zelfs op wachten. Een half uur tot een uur is het de meest gangbare benodigde tijd.

SPECIALIST IN IPHONES, BEKWAAM MET ALLE TYPES

Sinds 4 jaar zijn wij druk in de weer met het repareren en verkopen van smartphones. De nadruk hebben wij hierbij gelegd op de iPhone. Hierdoor zijn wij hier in gespecialiseerd en hebben wij al het benodigde haast altijd op voorraad. Zo kunnen wij vooral voor iPhone problemen super snelle service bieden en een zorgvuldige reparatie. Natuurlijk kunt u ook met een Samsung, Nokia, Blackberry, HTC of Huawai bij ons komen voor reparatie.

DE BESTE SMARTPHONE REPARATIES

iPhone Dokter Winterswijk streeft ernaar de beste service verlener te zijn in de regio. Wij garanderen dan ook opperbeste expertise en kwaliteit voor iPhone reparaties. Dat wil zeggen: wij geven geen drie, maar ZES maanden garantie op uw reparatie. Zo bent u zeker van een echt goede reparatie. iPhone Dokter Winterswijk is het adres voor een gegarandeerd goede smartphone, iPhone, Samsung, Nokia, Huawei of andere reparatie. Top kwaliteit, daar gaan en staan wij voor. Dat wil u toch ook?

WERKWIJZE EN LEVERINGEN

iPhone Dokter Winterswijk levert alle producten en diensten met een BTW-factuur, eventueel op naam. Bestellingen online of per mail kunnen online of per overschrijving voldaan worden. Leveringen op locatie kunnen per PIN, creditcard of contant voldaan worden. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te betalen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.
Alle producten en diensten worden geleverd met garantie. Voor de bepalingen verwijzen wij u door naar de Garantie pagina.

KORTOM

Heeft u uw iPhone, Nokia, Samsung, Huawei of andere kapot, wilt u deze laten repareren, maken of herstellen? Of heeft u een software probleem? Dan kunt u een op de contact pagina een afspraak maken. Bent u op zoek naar een gebruikte iPhone? Kijkt u dan op onze Marktplaats pagina.
Heeft u een Samsung of andere Android telefoon? Neem dan contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden om uw toestel te repareren, maken of herstellen. Voor reparatie, neem contact op!

BEDRIJFSGEGEVENS

iPhoneDokterWinterswijk
Vestigingsadres: Corleseweg 22
Postcode: 7102EV
Plaats: Winterswijk
KVK nummer: 58788220
BTW nummer: NL-218157459B01
Telefoon: +31-619122988